MassageMarleen
Goed voor lichaam & geest

Over mij 

Mijn naam is Marleen en uit ervaring weet ik dat ontspanning onmisbaar is en dat het lichaam in ontspannen staat kan herstellen. Het dagelijks leven kan hectisch zijn en balans tussen inspanning en ontspanning is nodig om gezond te blijven. Dit is voor mij en veel mensen een uitdaging.

Ik ben op onderzoek uit gegaan, om erachter te komen wat mij helpt om te ontspannen en meer in contact te zijn met mijn lichaam. Zo heb ik massages en voetreflexbehandelingen ondergaan. Ik heb hierdoor ervaren dat het lichaam een natuurlijk zelfhelend vermogen heeft, je moet het alleen activeren. Massage en voetreflex hebben zo'n activerende werking en ondersteunen het lichaam om zichzelf te herstellen, voor zover mogelijk. Bovenal is het heerlijk ontspannend! Deze positieve ervaring wil ik graag overbrengen op jou. Ik heb mij gespecialiseerd in massage en voetreflex, gericht op het voorkomen of verergeren van beginnende klachten en vooral gericht op ontspanning. Dat wil zeggen dat ik niet therapeutisch werk.  

Ik straal rust uit en ben aandachtig en kalm. Tijdens mijn massages gebruik ik zo min mogelijk woorden. Hierdoor word jij uitgenodigd om te voelen, te stoppen met denken en los te laten. Mijn benadering is persoonlijk, laagdrempelig en respectvol. Een respectvolle bejegening en omgang verwacht ik ook terug van klanten. Het is belangrijk dat ik ook op mijn gemak ben tijdens een massage.

Leren ontspannen en loslaten is een proces waar massage bij kan helpen. Ga het zelf ervaren
Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk aan huis.